Sidokarta     -     Integritet     -     © REI-LUX.SE 2011           

 

Videoclips

REI-LUX Sverige

 

Badvägen 4

45491 Brastad

 

Mobil:

+46(0)738052828

 

info@rei-lux.se

För att utesluta alla statiska och dynamiska risker har vi utvecklat flera speciella test- och 3D-mättekniker som har extraordinära mätegenskaper och analysmöjligheter.

 

Denna ledande test- och mätteknologi, utvecklad under flera år, tar hänsyn till den naturliga miljön och koncentrerar sig på mastens reella dynamiska och statiska krav.

 

Fördelar med REI-LUX mätteknik:

 

Vi kan inte bara registrera det underjordiska området, masten och fundamentet var för sig, utan även området vid mastens övre utliggare med sina påbyggnadsdelar. Mastens rörelser spelas in och registreras i realtid med hjälp av trådlös lasermätteknik i en 3D-mätningskamera. Objekten spelar ingen roll, oavsett om det handlar om ingenjörskonstruktioner, byggnader, förankrade master eller objekt (t.ex. statyer). Man kan testa materialhållfasthet, materialutmattning, svängningsbeteende och stabilitet för alla mastmaterial och mastformer upp till 40 meters höjd, inklusive skyltportaler, fackverksmaster, bärande konstruktioner, murfästen och fundament! 

 

 

Kontor Sverige

Start 

Partners

 
3D-mätteknik
Kontakta oss

Ladda ner vår infomation här      (Pdf 380 Kb).

Jobb
Intranet

Ladda ner vår flyer   här(Pdf 600 Kb).

  Det modernaste 3D-stabilitetstestet     -    Säkerhet och ekonomi i kombination    -    Professionella tjänster för master

             

3D-mätteknik

Dynamisk  roterande      resonansfrekvensmätning  

Statiska och dynamiska provbelastingen förfarande 
Mätningar av ljus system

REI-LUX mätteknik:

Exakta mätningar även i innerstadsområden utan att hindra trafiken.