Sidokarta     -     Integritet     -     © REI-LUX.SE 2011           

 

Videoclips

REI-LUX Sverige

 

Badvägen 4

45491 Brastad

 

Mobil:

+46(0)738052828

 

info@rei-lux.se

Statisk och dynamisk provbelastningsmetod

 

Standardtestmetod:
Hela mastens samt lampans och påbyggnadsdelarnas statiska och dynamiska värden registreras mättekniskt på platsen. Den erforderliga vindkraften fastställs baserat på DIN EN 40.
Det mobila testinstrumentet fästs på masten med ett spännband för att skona fundamentet. En hydraulkolv trycker mot masten ovanför luckan.

Dual 3D-mätning:
Avböjningen registreras med hjälp av mast- och marklaser och överförs svängnings- och lägesneutralt till en dual 3D-mätkamera. Vi lokaliserar mätteknisk korrosion, materialutmattning och materialkvalitet från mastfot till masttopp. Masten och dess fundament testas och utvärderas var för sig.

 

Kontor Sverige

Start 

Partners

 
3D-mätteknik
Kontakta oss

Jobb
Intranet

Ladda ner vår flyer   här(Pdf 600 Kb).

  Det modernaste 3D-stabilitetstestet     -    Säkerhet och ekonomi i kombination    -    Professionella tjänster för master

3D-mätteknik

Dynamisk  roterande      resonansfrekvensmätning  

Statiska och dynamiska provbelastingen förfarande 
Mätningar av ljus system
 

Tillämpningar

Raka belysningsmaster upp till 16 m av stål, betong, trä, plast och aluminium inkl. svets- och skruvförbindelser, påbyggnadsdelar. 

Egenskap:

Målinriktat och skonsamt införande av provbelastningen med hjälp av partiellt tryck i kombination med beröringsfri lasermätteknik skyddar mot brott och lutning.