Sidokarta     -     Integritet     -     © REI-LUX.SE 2011           

 

Videoclips

REI-LUX Sverige

 

Badvägen 4

45491 Brastad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontor Sverige

Start 

Partners

 
3D-mätteknik
Kontakta oss

Jobb
Intranet

  Det modernaste 3D-stabilitetstestet     -    Säkerhet och ekonomi i kombination    -    Professionella tjänster för master

Sekretesspolicy

Varför kundintegritet är viktigt för REI-LUX.se

Kundens rätt till integritet är av stor vikt för REI-LUX.se. REI-LUX.se är medvetna om att när en kund väljer att förse REI-LUX.se med personlig information lägger kunden sin tillit i vår förmåga att hantera kundintegritet på ett ansvarsfullt sätt.

REI-LUX.se anser att denna information skall användas endast för att förbättra tjänsterna för kunden. REI-LUX.se har skapat denna sekretesspolicy för att understryka att vi skyddar kundens personliga information.

Personlig information som samlas in av REI-LUX.se

När en beställning görs hos REI-LUX.se samlar REI-LUX.se kundens kontaktinformation som inkluderar namn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Skydda kundintegritet

REI-LUX.se tar nödvändiga steg för att skydda kundens integritet. När en kund ger oss känslig information tar REI-LUX.se alla rimliga steg för att skydda den. REI-LUX.se använder även rimliga säkerhetslösningar för att skydda kundens personliga information i REI-LUX.se system. 

 

Ladda ner vår flyer   här(Pdf 600 Kb).

 

Mobil:

+46(0)738052828

info@rei-lux.se